Login
 • Username:

  Password:
 • Remember my login on this computer
 • Register
Categories
 • 1 (8)
Users online
 • Users: 1 Guest
 • 1 User Browsing This Page.
  Users: 1 Guest

 • Most Users Ever Online Is On December 18, 2017 @ 10:25 pm

Köntys palasi arkeen

Köntys-LA Kings 3-7

Aina yhtä urhoollisen Köntyksen pelibussiin kipusi aamureenien jälkeen 12 soturia, josta yhtä kutsuttiin maalivahdiksi. Aina yhtä luotettavien keskustelupalstahuhujen mukaan Köntys-hyökkääjiä oli Saksassa testissä, mutta Tapu-Kapu Linna kumosi arvelut poissaolojen syistä.

Ensimmäisessä kahinassa Äänekosken areenassa vastaan asettui Ruhtinas, jota myös kaupungilla LA Kingsiksi kutsutaan. Joissakin piireissä oli puhuttu ennen mittelöä Köntyksen orastavasta voittoputkesta, mutta samoissa piireissä varmaan tiivistettä kutsutaan vesiputkeksi ja uimarengasta vesiliukumäeksi.

Ennen matsia eri vedonlyöntiyhtiöiden miehet sinkoilivat käytävillä ja olivat laskemassa Köntyksen kertoimen jo alle kahden, kun Ruhtinasta ei alkulämmittelyssä näkynyt. Lopulta länsirannikon miesten ykköshyökkääjä asteli kuitenkin naureskellen askiin.

Köntys esitteli ottelussa hyökkääjä Rehtori Seppäsen ja maalissa kauhoneen Batmanin. Lisäksi ensimmäisessä erässä debytoi jopa neljän syötön syöttöketju. Vajaan kahden erän tepastelun jälkeen mediakuutiolla komeilivat lukemat 3-3. Salonen, K. Paavola sekä uljaasti keskialueen läpi seilannut ja ylänurkkaa kiusannut Linna vastasivat voionmaalaisten tehoista. Lisäksi tehoille pääsi isot kilometrit juossut Berg, jolle raapustettiin syöttöpauna Linnan maaliin.

Juuri ennen toista mehuhetkeä kuninkaalliset masensivat Köntys-kannattajia vapaalyöntikuviosta 4-3-osumalla, kun Köntys ihmetteli maaseudun rauhallisuutta. Batman ei voinut maalille mitään, sillä peliväline kauhottiin sisään takatolpalta.

Toisella erätauolla ohjaaja herkutteli erän herkkupalalla, kun Linna yritti harhauttaa nimikkoharhautuksellaan R:n, mutta R poimi pallon ilmasta ja iski vastahyökkäykseen. Kolmannessa näytöksessä punapaidat eivät enää nousseet, ja parin ylivoimamaalin sekä viime hetken rankkariosuman jälkeen historiikkeihin merkittiin Losin miehille suotuisat 7-3.

MVP Salonen (1+1) tyhjensi matsin jälkeen palkintopöydän ja Köntys Äänekosken liikuntapyhätön kahvilan. Joka tapauksessa Köntys pelasi paremmin kuin viimeksi kuninkaita vastaan, jolloin Seinä-Ahola joutui keräilemään muoviobjektia verkosta peräti 11 kertaa.

Köntys-O2/II 1-8

Tunnin tauon jälkeen Köntys sai vastaansa lohkon ennakkosuosikki O2/II:n, joka on purjehtinut voitosta voittoon. Nimihirviön vahvuudet olivat tarkkaan skoutattu, joten Köntys osasi varustautua karmivaan liikkeeseen, pitkiin syöttöketjuihin sekä hallitsevaan pallokontrolliin.

Ensimmäisen brenkkutauon jälkeen Köntys oli vielä hyvissä kyttäysasemissa ja pitkälle toista erää roikkui mukana kuin Jari Mantila 90-luvun yhdistetyn hiihto-osuuksilla. Hieman kankean näköisesti, mutta samalla suoralla mentiin.

Sunnuntain paras Köntys-taistelija Salonen vastasi jälleen maalinteosta, K. Paavola toimi syöttäjänä. Lopulta tehottomia punaisia odotti väistämätön kohtalo, kun tilanne 1-2 ei voinut kestää ikuisesti ja kaikilla sählyn osa-alueilla edellä viilettänyt vastustaja teki Köntyksestä hakkelusta.

Hallin tyhjentyessä katsojista mustapaidat takoivat toinen toistaan hienompia maaleja, lopulta illan urheilulähetyksiin piti valita kauneimmat kahdeksasta. Hallin lehtereillä päivystäneiden sählyanalyytikkojen mielestä Köntys on tuoreista hankinnoistakin huolimatta askeleen jäljessä sarjan Big Five –joukkueiden rutiinista.

Köntyksen todellinen taso mitataankin seuraavissa peleissä, kun vastaan asettuvat muut sählyhelveteistä alimmaiseen putoamista välttelevät organisaatiot. Jos kassassa olisi rahaa, niin Köntys ostaisi maalintekijän.

-Mikko

Print This Post Print This Post
473 views
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Leave a Reply